Algemene informatie over de stichting Jaarmarkt - Kieledag

                
 
Welkom op de website van de stichting Jaarmarkt-Kieledag.
 
De stichting Jaarmarkt-Kieledag organiseert eens per jaar op de 1ste zaterdag in juni een gezellige markt met rond de 200 kramen voor een breed publiek in de Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. 
 
 


Helaas gaat de markt ook in
 
 
2021  niet door !! 
  
                   
                                   Zaterdag 6 juni 2020
 
40 jaar Kieledag en daarom vieren wij feest !
 
De markt wordt voor de 40ste keer gehouden in de prachtige Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. Er zal een grabbelton op de markt zijn en op deze manier worden er vele prijsjes verloot die u bij de kramen kunt verzilveren.
 
 
Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. Daarnaast worden op en tijdens de markt vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt de markt opgeluisterd met diverse muziekoptredens. 

De jaarmarkt wordt georganiseerd onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunt u de marktmeesters daaraan herkennen.   

De jaarmarkt is zaterdag 6 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur in Nieuwe Niedorp en de entree is gratis. Zoek de gezelligheid op en struin de markt af naar koopjes, curiosa en lekkers.    

Tot ziens op de jaarmarkt !